Keuzecursus

Drie keer per jaar organiseert De Wilgenhoek een keuzecursus. Op een vrijdagmiddag geven vaders, moeders, opa's, oma's, verzorgers en leerkrachten les aan de kinderen van groep 3 tot en met 8. Het biedt de kinderen de mogelijkheid om zich,in kleine groepjes (6-8 kinderen), een techniek eigen te maken of zich in een bepaald onderwerp te verdiepen.

Het delen van je passie

Creatieve vakken, sport, koken, alles komt aan bod. Omdat de kinderen mogen kiezen, zijn ze erg gemotiveerd. Juist de combinatie van het mogen kiezen en de mogelijkheid tot verdieping, maakt de keuzecursus dan ook zo waardevol voor de kinderen. Ouders, verzorgers zijn in contact met een groep kinderen over hun passie.

Van belang is dat de activiteit voor alle kinderen uit groep 3 t/m 8 geschikt is.Liever een keuzecursus verzorgen met een andere ouder? Helemaal prima, dit kun je aangeven bij je aanmelding.

Zet de data alvast in uw agenda! De keuzecursusmiddagen zijn op de volgende dagen: 

  • Vrijdag 2 november

  • Vrijdag 15 maart 2019

  • Vrijdag 24 mei 2019 

De tijd is van 12.45 uur tot 14.15 uur.U kunt zich aanmelden bij Kimber (Rommelpot) via kvanzomeren@o2a5.nl.

Hieronder vindt u een impressie van voorgaande edities met onder andere activiteiten zoals: insectenhotel maken, aan de slag met de makkelijke moestuin, dansen en muziekles. Dubbelklik op een foto om de foto's op groot beeld te bekijken.