Op zoek naar een andere school?

Het kan natuurlijk voorkomen dat u op zoek bent naar een andere school voor uw kind of kinderen. Vanwege een verhuizing bijvoorbeeld. Maar het kan ook voorkomen dat u niet tevreden bent over hoe het nu gaat op de huidige school. Overstappen naar een andere school is uw goed recht. Hoe gaat het in zijn werk?

 

De stappen

Nadat u contact met ons opgenomen hebt, hebben wij altijd een gesprek met u over hoe het eraan toe gaat op onze school, het soort onderwijs, de ouderinzet, de onderlinge samenwerking en ons veilige pedagogische klimaat. Uw kind kan ook een dag of korte periode meelopen in de klas.

 

Wisselt u van school vanwege een verhuizing dan kan uw kind bijna altijd terecht. Wisselt u van school omdat het op een andere school niet lekker loopt, dan gaan we graag zorgvuldig te werk. Wij nemen dan ook altijd contact op met de huidige school om de kwestie te bespreken. We adviseren u als ouder ook om altijd een goed gesprek aan te gaan met de huidige school.

 

Zorgvuldige overweging

Pas na een zorgvuldige overweging van beide partijen (school en ouders/kinderen) gaan wij over tot plaatsing. Zo voorkomen we teleurstellingen bij met name het kind dat vaak toch al het nodige heeft meegemaakt.

 

Overweegt u een andere school? Neem vooral contact met ons op. U vindt onze gegevens op de contactpagina.

537,6